نمونه پیشینه تحقیق در پایان نامه و پروپوزال | porseshneshan
در این بخش ناسازگاریها، شکافها و تناقضها در تحقیقات قبلی معرفی شده، روشها و رویکردهای دیگر محققان مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد. نخستین گام در نوشتن پیشینه تحقیق، جمع آوری مقالات و منابعی است که با مسئله اصلی و فرضیات موضوع تحقیق شما مرتبط است تا به کمک آن بتوانید وضعیت مطالعات موجود در زمینه تحقیقاتی مورد نظر خود را بررسی نمایید. برای این منظور میتوانید کلمات کلیدی مربوط به حوزه پژوهشی خود را شناسایی نمایید و از طریق اینترنت، منابع اصلی را پیدا کنید. علاوه بر این، میتوانید منابع مورد نظر خود را از منابع زیر نیز جستجو کنید. به این گونه مرجع ها باید نگاهی انداخت و بخش های مرتبط با مسئله را به صورت دقیق مطالعه کرد.
- 1- به محقق کمک می کند تا دریابد که دیگران در این حوزه چه کرده اند و چه راه هایی را رفته اند.
- تحقیق درباره چیزی که قبلاً بررسی شده، اتلاف وقت است و مجوز چاپ برای تحقیقات تکراری داده نمیشود.
- اگر آن را به عنوان بخشی از فصول پایان نامه به مرحله نگارش در میآورید؛ نیاز به جستجوی تحقیقات مرتبط با مسئله و سؤالات اصلی سایت پرسشنامه پژوهش خود دارید.
- در این حالت، پس از یک مقدمه کوتاه، کافی است هر یک از متون یا پژوهشهای مرتبط را به صورت جداگانه و براساس یک روش مشخص(مثلاً به ترتیب زمانی، یعنی سال انتشار متون بررسی شده) توصیف کرد.
- بار سوم– در مرحله سوم نگارش فصل دوم باید تمامی اطلاعات جمع آوری شده را از زبان خودتان خلاصه نویسی کنید و در مطلب خود با خلاقیت خودتان جدول و اشکالی را که مرتبط با بحث هستند اضافه کنید.
همچنین اگر شما سوالی در ارتباط با موضوع مقاله و پایان نامه
داشتید، میتوانید از طریق ایمیل از آنان بپرسید. با نوشتن پیشینه تحقیق این امکان برای خواننده
فراهم آورده میشود تا به طور یکجا و خلاصه به تحقیقات جدید، مهم و معتبر در حوزه
کاری پایان نامه دسترسی داشته باشد. هنگامی که پیشینه تحقیق خود را مینویسید، مقالهها، پایان نامهها و پژوهشهای تحقیقاتی جدید انجام شده در
حیطه موضوعتان را مطالعه کرده، مهمترین نتایج آن تحقیقات را به طور خلاصه یادداشت
کرده و به طور انتقادی آن نتایج را تحلیل کنید. پس از تهیه فهرست واژگان کلیدی، از آنها برای جستجو منابع مرتبط و معتبر استفاده کنید. در این مرحله مطمئن شوید که فقط به سراغ منابع مطمئن میروید؛ مثل کتابخانههای دانشگاهی، پایگاههای داده علمی آنلاین و مواردی از این قبیل. پس از یافتن منابع، ببینید که آیا واقعاً مرتبط با سؤال و موضوع تحقیق شما هستند یا خیر.
پیشینه تحقیق و مبانی نظری پژوهش میل به دانستن و تلاش برای فهمیدن
این امر اهمیت زیادی در شناسایی زمینهها و به اصطلاح، نقاط خالی پژوهش و همچنین در شناسایی روشها و ابزارهای به کارگرفته شده، و به ویژه در مشخص کردن یافتهها و نتایج عمده دارد . در مجموع، باید ارتباط میان پژوهش در دست انجام با سایر پژوهشهای مرتبط را به شکل عینی و عملی، نه تنها در بخش پیشینه پژوهش مشخص و تحلیل شود، بلکه لازم است در سرتاسر پژوهش برقرار کرد. در واقع مرور پیشینه مشخص می¬¬کند که تا حالا علم تا کجا و در چه زمینه¬هایی پیش رفته و در چه مواردی هنوز کار جدی انجام نشدهاست.
کام چهارم: شناسایی روابط، ایدههای کلیدی و شکافها
در این حالت سایتهای ترجمه تخصصی از جمله شبکه مترجمین راستین میتوانند در این مسیر خدمات ارزندهای ارائه دهند. متخصصان زبانی موجود در مؤسسه راستین در رشتههای مختلفی مشغول فعالیت هستند، و میتوانند خواستههای مشتریان را در هر کیفیت و بودجهای برآورده نمایند. با ثبت سفارش ترجمه در این مجموعه با خیال راحتتری میتوانید گامهای نوشتن پیشینه پژوهش را طی نمایید و بازخورد بهتری از کارتان کسب کنید.